Plejevejledning til dit nye hår.

Det er hverken farligt eller skadeligt at få påsat extensions! Det er derimod meget vigtigt, at få påsat extensions ved en professionel og få dem taget af igen ved en professionel.

Daglig pleje af dit hår og dine extensions er nødvendig for at kunne opnå et smukt og sundt resultat i den periode du har påsat extensions.

  • Børst dine extensions 1 gang dagligt.
  • Brug altid din extensionsbørste i hovedbunden - henover keratinen.
  • Det anbefales ikke at børste sit hår, når det er vådt, brug gerne en bredtannet kam.
  • Sov, træn og dyrk altid sport med flettet hår, og sov aldrig med vådt hår.
  • Lad gerne dine extensions lufttørre.
  • Giv gerne dine extensions 1 ugenligt kur.
  • Klor og saltvand anbefales ikke til dine extensions

Nu hvor du har investeret penge på extensions, er det også vigtigt at vide hvordan du bedst kan passe og pleje dit nye hår, så det holder sig blødt, glansfuldt, så længé du har det påsat.

Dit nye hår, vil holde længst muligt, hvis du spenderer penge på gode plejeprodukter, her vil jeg anbefale moroccanoil produkterne til Euro socap kvaliteten og Trendy hair kvaliteten og i forhold til Rapunzel kvalitet anbefales deres egen plejeprodukter, ligesom ved  Avezu kvaliteten at investere i deres plejeprodukter, så du opnår deres garanti på 5 uger.

 

Guide til behandling af dit nye hår.

VASK AF HÅRET.

Der anbefales at børste dit hår godt igennem inden hver hårvask. Vask derefter dit hår med forsigtighed, uden at hive i det, så du ikke belaster keratinbondingerne.

Start med at vaske dine længder, og arbejd dig ind mod hovedbunden til sidst. Efter hver hårvask skal du bruge conditioner(balsam), og det anbefales jævnligt at anvende en hårkur i længder og spidser, for at bevare fugttigheden i håret. Olie, f.eks Moroccanoil, kan anbefales inden og efter føntørring, dette produkt gør håret meget blødt.

TØRRING AF HÅRET.

Pres vandet ud af dine extensions forsigtig med et håndklæde efter hårvask, uden at rykke hårdt i det. Brug derefter dine vante aftercare produkter, Det anbefales ikke at friserer dit hår når det er vådt, der er håret mest skrøbeligt.  Håret kan sagtens føntørres men anbefales at lade det lufttørre.

FRISERING AF HÅRET.

Sorter altid mindst 1 gang dagligt dine extensions med fingrene, særlig omkring dine keratinbondings. Børst håret 1 gang dagligt og husk at når du børster dit hår, at holde en hånd omkring dine bondings i hovedbunden, således de ikke bliver belastet. Lad være med at børste dine extensions mere end anbefalet, da dette kan belaste bondingspunktet/keratin, og du risikere at de kan give sig, Kom altid olie i dit hår eter gennembørstning. Jeg anbefaler ikke at børste dit hår, når det er vådt, men du kan do´g bruge en bredtandet kam til længderne.

Det er meget vigtigt at bruge din specielle extensionsbørste til at børste henover keratinen, så du kan få redt alle fældehår fra, da der ellers nemt kan opstå filtre i hovedbunden fra fældehår,

STYLING.

Du kan style dine extensions som du altid har gjort med dit eget hår. Intet er anderledes, du kan bruge fladjern, krøllejern og føntørrer.

Men en god ide´er at anvende beskyttelsesprodukter, såsom olie, serum, varmebeskyttende spray m.m. Ligesom du vil anvende i dit eget hår.

SOVE MED EXTENSIONS.

Jeg anbefaler ikke at sove med vådt hår, når man har påsat extensions. Før sengetid er det en rigtig god ide´at børste håret igennem. Det anbefales altid at træne, dyrke sport og at sove med flettet hår, så det undgår filtning.

KLORVAND OF SALTVAND SKAL DU HELST UNDGÅ.

Håber du bliver glad for dit nye hår.

Skulle der opstå spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

 

 

Det er meget vigtigt, og uundværligt når man har extensions i sit hår, at man kan rede det helt inde fra hovedbunden, uden at beskadige sine bondings.

Hvis ikke man får redt sine extensions hver dag kan der opstrå filtre i en ens hovedbund og ens eget hår kan tage skade.

Denne børste er som en af de bedste, god til at bruge i håret helt inde ved hovedbunden, den er lavet til extensionshår, og kan ikke rive dine extensions ud, men den kan sørge for at man får redt alle sine fældehår fra, så der ikke opstår filtre i din hovedbund.

Denne børste koster 200 kr.