Pleje - produkter!

Plejeprodukter med fugt og næringsgivende ingredienser sørger for at dit extensionshår både ser ud og føles som dit naturlige hår, og præcis som dit eget hår, har extensionshår brug for kærlighed, pleje og omsorg! For at holde dit eget hår og dine extensions flotte, sunde og levende, er det meget vigtigt at tilføre en masse fugt og næring. Det gør du ved at vælge de rigtige plejeprodukter. Vælg hårplejeprodukter der indeholder fugt og næringsgivende ingredienser. Brug gerne én hårkur mindst 1 gang om ugen. Du kan evt. bruge hårkuren efter shampoovask. Kom hårkuren i længderne og spidserne og lad det sidde i 5 minutter og derefter skylles godt, slut altid af med balsam!

Med extensions får du masser af muligheder for forskellige styling af dit hår, hvis du styler dit hår med varmeredskaber anbefales altid at bruge varmebeskyttende produkter inden! Du kan sagtens lade dit extensionshår lufttørre, det vil altid være sundere end at bruge varmeredskaber!

En god hårolie dagligt, er vigtig når man bruger extensions, olien beskytter dit hår mod tørt og frizzy hår,  det giver det fugt og glans, jeg anbefaler moroccanoil!

 

 

  • Børst dine extensions 1 gang dagligt.
  • Brug altid din extensionsbørste i hovedbunden - henover keratinen.
  • Det anbefales ikke at børste sit hår, når det er vådt, brug gerne en bredtannet kam.
  • Sov, træn og dyrk altid sport med flettet hår, og sov aldrig med vådt hår.
  • Lad gerne dine extensions lufttørre.
  • Giv gerne dine extensions 1 ugenligt kur.
  • Klor og saltvand anbefales ikke til dine extensions

 

 

Guide til behandling af dit nye hår.

VASK AF HÅRET.

Der anbefales at børste dit hår godt igennem inden hver hårvask. Vask derefter dit hår med forsigtighed, uden at hive i det, så du ikke belaster keratinbondingerne.

Start med at vaske dine længder, og arbejd dig ind mod hovedbunden til sidst. Efter hver hårvask skal du bruge conditioner(balsam), og det anbefales jævnligt at anvende en hårkur i længder og spidser, for at bevare fugttigheden i håret. Olie, f.eks Moroccanoil, kan anbefales inden og efter føntørring, dette produkt gør håret meget blødt.

TØRRING AF HÅRET.

Pres vandet ud af dine extensions forsigtig med et håndklæde efter hårvask, uden at rykke hårdt i det. Brug derefter dine vante aftercare produkter, Det anbefales ikke at friserer dit hår når det er vådt, der er håret mest skrøbeligt.  Håret kan sagtens føntørres men anbefales at lade det lufttørre.

FRISERING AF HÅRET.

Sorter altid mindst 1 gang dagligt dine extensions med fingrene, særlig omkring dine keratinbondings. Børst håret 1 gang dagligt og husk at når du børster dit hår, at holde en hånd omkring dine bondings i hovedbunden, således de ikke bliver belastet. Lad være med at børste dine extensions mere end anbefalet, da dette kan belaste bondingspunktet/keratin, og du risikere at de kan give sig, Kom altid olie i dit hår eter gennembørstning. Jeg anbefaler ikke at børste dit hår, når det er vådt, men du kan do´g bruge en bredtandet kam til længderne.

Det er meget vigtigt at bruge din specielle extensionsbørste til at børste henover keratinen, så du kan få redt alle fældehår fra, da der ellers nemt kan opstå filtre i hovedbunden fra fældehår,

STYLING.

Du kan style dine extensions som du altid har gjort med dit eget hår. Intet er anderledes, du kan bruge fladjern, krøllejern og føntørrer.

Men en god ide´er at anvende beskyttelsesprodukter, såsom olie, serum, varmebeskyttende spray m.m. Ligesom du vil anvende i dit eget hår.

SOVE MED EXTENSIONS.

Jeg anbefaler ikke at sove med vådt hår, når man har påsat extensions. Før sengetid er det en rigtig god ide´at børste håret igennem. Det anbefales altid at træne, dyrke sport og at sove med flettet hår, så det undgår filtning.

KLORVAND OF SALTVAND SKAL DU HELST UNDGÅ.

Håber du bliver glad for dit nye hår.

Skulle der opstå spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

 

 

Det er meget vigtigt, og uundværligt når man har extensions i sit hår, at man kan rede det helt inde fra hovedbunden, uden at beskadige sine bondings.

Hvis ikke man får redt sine extensions hver dag kan der opstrå filtre i en ens hovedbund og ens eget hår kan tage skade.

Denne børste er som en af de bedste, god til at bruge i håret helt inde ved hovedbunden, den er lavet til extensionshår, og kan ikke rive dine extensions ud, men den kan sørge for at man får redt alle sine fældehår fra, så der ikke opstår filtre i din hovedbund.

Denne børste koster 200 kr.