www.realhairxtension.dk Hot Fusion

Hvad er Hot Fusion extensions

Hot Fusion hairextensions er totter med keratin som påsættes dit eget hår. Keratinen på totten smeltes ved hjælp af en varmetang, som smelter ved den rette temperatur. Hårtotten sættes derefter fast rundt om en tynd tot fra dit eget hår, den opvarmede bløde keratin rulles omkring din hårtot, og bliver fast eftersom det køler ned. Keratinen som er påført på totterne, består af et svovlholdigt protein, som findes naturligt og udgør basen i blandt andet hår og negle. Hot Fusion er uden tvivl den mest naturlige metode indenfor hairextensions, idet keratinen ikke beskadiger dit eget hår, og samtidig er usynlig!

 

Hvorfor skal du vælge Hot fusion

Metoden Hot Fusion er uden tvivl den extensionløsning som giver den mest naturlige følelse af at have naturligt langt, fyldigt og flot hår! Det påsatte hår falder naturligt ind i dit eget hår, det giver den rette fylde og naturligt fald, og så er metoden skånsom, idet at håret ikke skal skiftes så ofte, men kan sidde minimum 4 - 6 måneder. Hvis man følger plejevejledningen vil man opnå et godt resultat igennem hele påsætningsperioden, og samtidig vil ens eget hår gro!

 

Hvordan påsættes Hot Fusion extensions

Hvordan påsættes Hot Fusion

For at hairextensions ikke skader dit eget hår, er det meget vigtigt at påsætningen bliver lavet af én professionel, og aftaget igen af én professionelt. Når man følger disse råd, minimere man risikoen for skade på ens eget hår. Der er mange som udbyder metoden til meget billige penge, men det er ikke bare at påsætte håret, dette kræver faglig viden! Keratinen, som er påsat hver enkelt tot, bliver opvarmet ved hjælp af varmetang, og rullet omkring én tot af dit eget hår. Keratinpunkterne påsættes altid 1 - 1½ cm fra egen hårgrænse, så du kan flette, opsætte dit eget hår uden, at keratinen ville kunne ses.

 

www.realhairxtension.dk hvad kræver hairextensions

Hvad kræver hairextensions

Man bør vide, at når man får påsat hairextensions, kræver det mere pleje og omsorg end almindeligt hår! Håret der bliver påsat optager ikke næring indefra via vores kost m.m. Og derfor kræver det ekstra pleje. Når du får påsat hairextensions, og derfor skal pleje dit hår dagligt, tage mere hensyn til dit hår generelt. plejer du også dit eget hår mere, simpelthen et win win resultat. Daglig pleje er nødvendigt for at kunne nyde dit lange smukke hår, så længe som muligt, men også for at undgå slidtage på både det påsatte hår og dit eget hår. For at holde dit eget hår og dine hairextensions levende og smukt, kræves der de rigtige forudsætninger. Håret har brug for fugt og næring, med den rette pleje opnår du netop dette. Daglig frisering, og fletning om natten er at foretrække, og så er en god hårolie et must. Læs mere om pleje af dine hairextensions i afsnittet ; PLEJE!

 

Hvordan aftages Hot Fusion

Hot fusion aftages igen ved brug af Remover væske, og en special tang, der kan opløse keratinen. Håret opdeles, som ved påsætningen, og totterne tages ud én for én. Keratinen gøres våd af remover væsken og tangen presses sammen om keratinen, som bliver opløst og blød af væsken, derefter kan totten tages ud af dit eget hår, og ingen skade er sket!

Fordelene ved Hot Fusion extensions

  • Hot Fusion er ikke skadeligt for dit eget hår!
  • Den mest naturlige og skånsomme metode!
  • Der er lang holdbarhed  4 - 6 måneder!
  • Håret sidder godt fast!
  • Totterne er påsat ved hovedbunden, og er dermed skjult!
  • Det blender sig virkelig flot med dit eget hår!
  • God metode til både længde, tykkelse, fylde og volume!
  • Mulighed for at mixe farver/reflekser sammen, så det ser naturligt ud!
  • Keratinen har samme farve som dit eget hår, og dermed usynlig!
  • Extensions er skjult, så du kan style, glatte, krølle dit hår som du vil!