• Euro Socap´s holdbarhed.     6 - 7 måneder.
  • Rapunzel holdbarhed             4 - 6 måneder.

Det må påregnes at tabe nogle totter mens man har håret påsat, ligeledes skal det nævnes at når man har extensions i, kan der forkomme kløe i hovedbunden, dette er meget normalt og man skal derfor huske at få skyllet sin shampoo, balsam og produkter grundigt ud af håret - kløen forekommer som regel i nyvasket hår, og kan derfor skyldes at håret er rent, og alle de naturlige olie er vasket ud og derfor kan kløe opstå!!

De forskellige holdbarheder på dine extensions, skyldes b.la holdbarheden på keratinen, der er på totterne, noget keratin er stærkere end andet, og derfor kan det holde til at sidde længere tid, samt holde til farvninger m.m.

Den kvalitet jeg selv bruger er Euro socap, dem plejer jeg at have siddende i 6 - 7 måneder. Hvor lang tid man kan have sine extensions påsat, afhænger til dels hvilken kvalitet af hår man har investeret i - hvor hurtigt ens eget hår gror, men det er også betinget af, hvordan man behandler og plejer sine extensions.

Normalt vokser håret med 1 cm om måneden, men ikke alle har normal hårvækst. Der kan være mange årsager til vores hår ikke gror ens, det kan ligge i generne, hvis f.eks ens forældre har kraftigt hår, kan dette arves eller hvis de har tyndt og skrøbeligt hår.

Der kan også være andre faktorer, der er afgørende for hvor hurtigt ens hår gror. Det kan være ødelagt helt ned til hårsækkende, f.eks på grund af mange kemiske processer, farver, reflekser, m.m. eller på grund af medicin.

Men hvor hurtigt ens hår gror, er også afgørende for hvor længe man kan have sine extensions påsat. De gror jo ud med ens eget hår.

Holdbarheden på dine extensions, er også afhængig af hvordan du behandler og plejer det. Hvis man ikke giver sine extensions den nødvendige næringsrige pleje, som det har behov for, vil det med tiden blive tørt og træls og filtret.

Da dine extensions ikke får næring igennem det vi indtager, er det derfor meget vigtigt at behandle og pleje det godt.

Jeg kan anbefale at bruge moroccanoil produkterne til dine extensions til Euro Socap extensionshår og at bruge Rapunzel Of Swedens egen Hårplejeserie til deres Hairextensions