Ønsker du længere hår - Eller drømmer du om mere fylde - Eller måske begge dele, kan hairextensions være løsningen for dig!

Hairextensions kan være løsningen for dig, der aldrig er helt tilfreds med længden eller volumen i dit eget hår!  Alle kan bruge hairextensions, tyndt som tykt hår. Det skader hverken dig eller dit hår at benytte extensions, men derimod kræver hår med extensions mere pleje og omsorg end ellers!

 

Hvis du vælger at få påsat hairextensions, vil du ende op med det påsatte hår, og dit eget hår, hvilket betyder at du vil opnå tykkere og længere hår, samtidig vil extensions få dit hår til at se sundere ud. Jeg stiller høje krav til kvaliteten af håret, jeg arbejder med. For kvaliteten af håret er der påsættes, er essensen for et flot, sundt, levende og tykt hår!

Jeg har selv benyttet hairextensions de sidste 20 år, og har prøvet lidt forskellige metoder og kvaiteter, så udfra egen erfaring er kvaliteten og plejen afgørende for en god oplevelse. Håret jeg arbejder med er 100 % ægte hår i absolut 1. klasse.

Begge kvaliteter er gode, og ingen af de firmaer jeg arbejder med, går på kompromis med kvaliteten. På den måde kan jeg tilbyde alle mine kunder en kvalitet, som er i topklasse! Vi har alle forskellig hårkvalitet og hårstruktur, og ved et besøg på salonen, er det derfor muligt at vurdere hvilken kvalitet og farve, der lige netop passer til dig! 

Min vision er at give alle mine kunder det drømmehår, de altid har ønsket sig, hvad enten det er fyldigere hår, eller længere hår, eller måske begge dele!

REMY HAIR - NON REMY HAIR

REMY HAIR betyder at alle hårstrå vender i samme retning,  og at skællaget er intakt! Dette hår er som regel altid sundt og med omsorgsfuld pleje, vil dette hår ikke filtre. Da håret er sundt i selv sig, "sminkes", det ikke modsat NON REMY HAIR, med et silikonlag for at få det til at se sundere ud. Men fordi det naturlige skællag er intakt betragtes denne kvalitet som den højeste indenfor hairextensions.

Denne kvalitet kommer fra én donor/person!

Men som med alt hår skal REMY HÅR af selv den bedste kvalitet plejes. Det skal have fugt og undgå udtørring. Udtørring af håret vil få hårstråene til at løfte sig, og dermed vil de nemmere filtre sig ind i hinanden! Også selv om håret er af bedste kvalitet. 

Omvendt , NON REMY HAIR, er hår der kan komme fra forskellige personer. skællaget er blottet og hårstråene vender ikke nødvendigvis i samme retning, men dette er svært at spotte da producenterne af denne kvalitet "sminker" håret med et silikonelag, så det ikke ses med det blotte øje, at det er en dårlig kvalitet, og efter et par hårvaske, er det tørt og filtre meget.

NON REMY HAIR, er den kvalitet ,der giver de største problemer indenfor hairextensions idag